Usluge


EXPRESS SUVO EKOLOŠKO HEMIJSKO ČIŠĆENJE

Uštedite novac i vreme! Ustali ste i čeka Vas milion obaveza. Vozite decu u vrtić, ne možete da nadjete parking mesto, na poslu vas čeka važan sastanak. Vaše vreme je dragoceno, nemojte ga trošiti na pranje garderobe. Priznajte, nedeljno trošite sate na veš, a nikad ne izgleda kao nov. Koliko puta ste slučajno promenili boju vaše garderobe? Ili je smanjili za par broja? Nemojte da dozvolite da Vam se to ponovo dogodi. Dragoceno vreme provedite sa porodicom, a čišćenje Vaše garderobe prepustite pravim profesionalcima. Brinemo se od 1999. da svaki komad Vaše voljene odece koji nam poverite, dobijete kao nov. Nudimo usluge besplatnog dolaska na Vašu kućnu adresu, express hemijskog čišćenja, ali i popuste na velike količine!


ČIŠĆENJE POSLOVNIH ODELA

Da li ste nekad zakasnili na posao zato sto Vam poslednja čista kosulja nije ispeglana? Ili pak za važan sastanak niste na vreme očistili Vaše omiljeno Hugo Boss odelo? Znamo koliko je brz život u Beogradu i koliko obaveza imate tokom dana. Nema potrebe da kupujete nova odela ili ikada zakasnite zbog neopranog sakoa. Kod nas dobijate uslugu express brzog hemijskog čišćenja po najnovijoj tehnologiji, kako bi Vaše poslovno odelo ponovo zasijalo punim sjajem. Takodje, nudimo Vam opciju prevoza odela do Vaše kancelarije ili stana, kao i veliki popust na tri ili više odela. Vi radite Vaš posao, a pravim profesionalcima prepustite čišćenje Vaših poslovnih odela!


SPECIJALNO HEMIJSKO ČIŠĆENJE KOŽE I KRZNA

Naša ekspertiza je upravo čišćenje dragocene garderobe od kože i krzna. Odvojili ste pravo malo bogatstvo za bundu od prirodnog krzna ili imate omiljenu kožnu jaknu koju nosite godinama? Vratite im stari sjaj i nek se okreću za Vama na ulici! Čišćenje kože i krzna je težak i zahtevan zadatak, zato nemojte rizikovati i pokušavati da očistite ovakve komade sami. Sačuvajte izgled Vaših jakni ili drugih odevnih komada. Mi koristimo najnoviju tehnologiju sa ekološkim sredstvima koji ne oštećuju ovakve materijale. Posle tretmana kod nas Vaša omiljena bunda ili kožna jakna će izgledati kao prvog dana. Pre usluge nudimo Vam besplatne konsultacije o mogućnosti oporavka i prepravke ukoliko je odevni komad oštećen. Pozovite nas na +381692497437 ili putem email adrese hemobil@mts.rs


ČIŠĆENJE OBUCE

Sećate li se kako su Vaše UGG čizme ili Nike patike izgledale kad ste ih tek kupili? Nek tako izgledaju ponovo! Znamo koliku vrednost ima Vaša omiljena obuća za Vas, zato ne dozvolite da ikada ne bude čista! Po najnovijoj tehnologiji čistimo Vaše UGG, Mou i druge kožne cizme, kao i Nike, Balenciaga i sve ostale Vaše omiljene patike! Odelo možda ne čini coveka, ali Vaša obuća svakako puno govori o Vama!


MOKRO ČIŠĆENJE OSETLJIVIH TKANINA

Proveli ste se sjajno na proslavi ili maturi? Igrali ste cele noci u novoj haljini? Pre nego Vašu omiljenu osetljivu garderobu vratite u orman, osigurajte da za sledecu specijalnu priliku ponovo izgleda kao nova. Ne želite tragove karmina ili vina, miris duvana ili fleke od celonoćnog provoda na Vašoj novoj skupoj haljini? Onda pozovite nas i budite spremni da uvek zablistate! Takodje održavamo uspomene na Vaš najvažniji i najlepši dan – čistimo venčanice i svadbena odela. Osetljive i skupe tkanine čistimo po najnovijoj tehnologiji sa ekološkim sredstvima.


PREPRAVKA I BOJENJE TKANINA

Nekad nema potrebe kupovati novu odecu, dovoljno je vratiti stari sjaj onoj koju već imamo u ormanu. Zato mi nudimo usluge prepravke, ušivanja, dokrojavanja i promene boje Vaše garderobe. Mala crna haljina koju obožavate godinama je izbledela? Nasledjena kožna jakna kakve više nema ima blaga oštećenja? Nemojte da brinete, mi stvarno razumemo vrednost takve garderobe i uradićemo sve što je u našoj moći da ponovo izgleda kao nova! Za besplatne konsultacije vezane za prepravke i bojenje stare garderobe obratite nam se putem telefona +381692497437 ili email adrese hemobil@mts.rs


ČIŠĆENJE JORGANA, ĆEBADI, JASTUKA, DRAPERIJE

Znate onaj osećaj kada legnete na mirišljavu i tek opranu posteljinu? San je definitivno lepši tih dana. Nemojte se mučiti kod kuće i prati teške jorgane, ćebad, jastuke i posteljine, a zatim ih sušiti satima. Da ne pričamo o tome što grinje i pored silnog truda ostane na vašim posteljinama. Vi uživajte u čistom krevetu i zasluženom odmoru, a nama prepustite ovaj zadatak! Po najnovijoj tehnologiji ekološki čistimo Vaše jorgane, ćebad, jastuke, ali i zavese i draperije. Dezinfikujemo ih tako da ne morate da brinete o bilo čemu. Ne morate da donosite sami teske jorgane i ćebad ili se mucite sa zavesama i draperijom, mi dolazimo na Vašu kućnu adresu!

%d bloggers like this: